lauantai 16. toukokuuta 2015

Laidunkausi avattu!

Heii!

Eli tosiaan eilen (15.5) pääs tytöt ekaa kertaa vihreelle. Jessin ja Jumppe oli ollu jo pari päivää sitte ns. isolla laitumella, ja iskä oli jatkanu Keijun tarhan taakse pienen palan vihreetä, josta myöhemmin aukaistaan "kuja" toiselle isolla laitumelle. Kuitenki eka pitää antaa niitten "tottuu" vihreesee. Kun tulin koulusta, luulin, et Keiju oli karannu, kun en tienny et sinne oli sille pien vihree tehty.
Sit iltapäivällä vaihettiin Keiju Kyömyn tarhaan ja Kyömy Keijun tarhaa, et pääsis Kyömyki vihreelle.




  Jessin ja Jumppe on siis laidun- ja tarhakavereita, niille se ei oo ongelma. Keiju taas ei suostu "tottelemaa" Jessii, ja siks Jessin suuttuu ja Keiju vaa härnää sitä, joten ei hyvä.
   Keiju ja Kyömy pääs tänään ekaa kertaa IKINÄ samalla laitsalle. Aluks ne ei oikeen tajunnu, että ne on laitumella, ja vaan söi. Kohta ne kuitenki ne ymmärti ja sit ne juos!
   Pari kertaa ne toisiaan päin potkas ja vinkas, mut sit ne oli ihan sujut. Keiju veti taas vähän yli, laukkas ja pukitti. Se jopa kaatu kyljelleen ku meno oli niin kovaa. Kaatumisen jälkeen meno rauhottu kyl jonku verra ;) Kyömy oli fiksu, eikä lähteny Keijun rallitteluu mukaa. Ponista ei oo nyt kuvia :(

Prinsessat <3
Taitava tyttö:)

" Mihi se kaveri jäi?"

Keijun kaa ollaa aika paljon harjoteltu laukannostoja ja kaariuria ja muita ohjausjuttuja. Yks päivä mentiin rentoo ilman satulaa ja Keiju nostiki ihanan, pitkän ja hiljaisen laukan. Keiju on kehittyny ihan ä-l-y-t-t-ö-m-ä-s-t-i! Laukka nousee (melkein aina) ilman pukkeja, hypyt ei oo niin korkeita kun viime kesänä (este 40cm, hyppy 70cm) ja Tyttö ei sählää niin paljon. Pakko kai myöntää, on se ratsastajaki oppinu ponia lukemaa ;)
Aattelin tehä Q & A:n, mutta se ei taida onnistua, koska ei oo minkäänlaisia kysymyksiä... No mutta, eipä kai muuta :)

~ Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääntäjä