torstai 28. toukokuuta 2015

Kuulumiset + Tiedotus

Moi!

Lähiaikoin on pietty kunnon treenii, melkee 5 kertaa viikossa tehotreenii (+ välil höntsäilyy) ja se on oikeesti tuottanu tulosta. Keiju ei enää rynni esteelle, siis sillee et se juoksee pää viientenä jalkana ja hyppää mite nyt ikin sinne tuleeki, vaa miettii jo vähä ja hypyt osuu aika lailla kohallee. Joskus jos laukka nousee myöhää, hyppy tulee liian pohjaa ja sen takii tulee tiputus.
Tyttö nostaa laukatki joka kerta ilman pukkeja, maastossa on laukattu ja käyty kaverin kanssa ja ain on menny hyvi.
Irtohypytystäki on treenattu, ja silläki tavalla tekniikkaa kuntoo. Yks päivä Keiju hyppäs pystyy, okserii ja sarjaa (ekaa kertaa ikin!). Ponin/hevosen omistaja tietää sen tunteen, ku ns. rakastuu omaa heppaa uudellee <3.


Viime sunnuntain kävin ratsastamassa Femmen maastossa. Ei ollu poni kyl muuttunu paljoo, aluks oli ravi tahmeeta ja eteenpäinpyrkimätöntä, mut lopuks irtos kyllä laukka ja pukitki oikein mukavasti ;). Sit yhes vaihees oltii niin lähel tallii, et poni kuuli kun tallikaveri hirnu. Siitäkös Femme innostu ja kesken laukan yritti hypätä puskaa. Ja se teki sen kaks kertaa! Sit hypättii myös yks kaatunu pien puu, ja Femme oikei "imi" esteelle. Ihan lopuks äiti sano, et voit laukata loppu matkan tallii ja se tulee sit perässä. Femme tajus heti et nyt ollaa lähel kotii ja lähti kovaakovaa laukkaa, yhes mutkas luulin et mennää nuri ..


Tänää oli höntsäilyy ilma satulaa. Kokeilin ilma turpista, mut se ei oikee natsannu, Keiju auko liika suuta. Ja hypättii pient ilma satulaa ekaa kertaa ikin <3 Keijul on mahottoman tasanen hyppy, ja se tekee molemmille siit paljo helpompaa. Ja parin hypyn jälkee viel pari irtohyppyy.



Joo ja sit se tiedotus:
Oon oikeesti aika vakavasti miettiny blogin lopettamista, koska tuntuu et kirjotan näit juttui itelleni. Eli nyt jos joku OIKEESTI haluaa, et jatkan, ni ihan OIKEESTI kommenttii tulemaa.

Eipä kai muuta, see u!

7 kommenttia:

  1. Ronja ei lopeta näitä on ihan silakiva nimittäi lukee!💕

    VastaaPoista
  2. Ronjaa mie luen, oonhan lukija:) ja hienooo et teillä menee nii hyvi, prinsessasta tulee viel mahti ratsu ❤ pitäis nyt sopii se hyvä päivä nii täältä tullaa!

    VastaaPoista
  3. Ronjaa mie luen, oonhan lukija:) ja hienooo et teillä menee nii hyvi, prinsessasta tulee viel mahti ratsu ❤ pitäis nyt sopii se hyvä päivä nii täältä tullaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kunhan nyt kotiudutte sielt ja mie sit sielt leirilt :) ja kiitokset♡

      Poista
  4. Ronjaa mie luen, oonhan lukija:) ja hienooo et teillä menee nii hyvi, prinsessasta tulee viel mahti ratsu ❤ pitäis nyt sopii se hyvä päivä nii täältä tullaa!

    VastaaPoista
  5. Ethä lopeta? Käyn melkei joka päivä kattoos oonks kirjotellu!;) <3

    VastaaPoista

Kääntäjä