perjantai 28. elokuuta 2015

Päivitystä

Moi!

Vihdoin oli sain itteeni niskasta kii ja kirjotan tännekki. Ei vaan yksinkertaisesti oo ollu minkäänlaista inspistä ja / tai jaksamista kirjottaa mitää. Mutta joo, en nyt tiiä mitä tähän vois laittaa.
 Kesäl on käyny vaik mitä. Ollaan alettu käymää tunneilla Keijun kaa, maastoiltu, menty kiitolaukkaa maastossa, Jessinilki oon päässy menemää.
Voin laittaa nyt vähäsen kuvii, mitä oon kesäl ottanu / saanu jonku ottamaan.



Viimisin kuva on maanantailta, oltii laitumella ratsastamassa. Tän hypyn kohalla kävi vähän hassusti, en enää ees muista mitä siin kävi. Makasin maassa ja päähän koski ja alaselkään koski tajuttomasti. Poni juos pois ja äiti meni ottaa sitä kii. Tuloksena aivotärähys ja mieletön kipu alaselässä, joka säteilee vasempaan jalkaa polveen asti. Kypärä naarmuttu kans aika kivasti. Mut ei siit sen enempää.

Oon myös hankkinu PALJON uutta tarpeellista (ja ei niin tarpeellista) tavaraa. Mut teen sellasen kyselyn tohon etusivulle, kaikki jotka lukee, ni toivon et käy "äänestämässä". Miul on pari ideaa, mut saatte itsekkin ideoida, te tätä luette ;) Jos luette mobiililaitteella, kelatkaa sivun alas ja muuttakaa internetversioksi, jotta kysely näkyy :)
 Meilt löytyy myös Instagram, @ronjajakeiju , seurailkaas ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääntäjä