keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

LauKan leiri


Joo tää kirjotus tulee reippaasti myöhässä, mut en ollu saanu aikaseks kirjottaa..
Olin siis LauKan ratsutilalla leirillä 1.6-5.6, eli heti koulujen loputtua. Menin sinne siis jo sunnuntai-iltana. Kerron nyt siis tunneista ja nii edellee :)

Eli maanantaina ekan tunnin menin Vilillä, ja meil oli siis esteitä.En enää ees muista mitä mentii, mut sen muistan et Vili oli tosi ihana <3 Vili on siis ehkä noin 130-140 cm korkee poni, ikää 21 vuotta mut se ei näkyny ku päästii hyppää ;)


Maanantain iltatunti oli siis koulua ja menin Rokkarilla. Rokkari oli ihan jätti verrattuna Vilii, mut Rokkari onki suokki. Mentii pääty-ympyröillä temmon vaihtoja kaikissa askellajeissa ja myös pohkeenväistöjä keskihalkasijalla molempii suuntii ja sen jälkee nostettii laukka. Kemiat ei kohannu Rokkarin kaa oikee ja poika veivas päätä aika paljo.. Mut jollai tavalla kuiteki tykästyin siihe :)



Tiistaina(kin) aamutunti oli esteitä ja menin Hottiksella. Hottis on pikkune welshponi, todella herkkä ja isoaskeleinen niin pieneks poniks. Hyppy on myös Hotilla tosi iso, ja välil oli vaikeuksia päässä niihi mukaa mut iha hyvi se meni:) Mentii innaria, ja pien vaikeus ilmesty kun ei meinannu poni saaha itteään mahutettua esteitten välii .. Mut kokonaisuudessaan ihana poni <3

Koulutunnin menin Miksulla. Saatii mennä itsenäisesti ja Miksu oli laiska.. Menin aika paljo ilman jalkkareita. Välil ei Miksu liikkunu minnekkää mut välil kaasu jäi pohjaa ;)
Tiistain tunneista ei oo kuvia.

Keskiviikkona aamuestetunti Vilillä, jonka otin myös miu hoitsuks.





Harjoteltii kaarevaa tietä ja mentii pientä radan pätkää. Vili oli taas kerran ihana, sillon vaa vähä herkempi ku maanantaina.
Illalla käytii maastossa ja menin Selmalla. Selma on isokokoinen welsh, ja moni luulee sitä suokiks. Selmaki on jo vanha, mutta vauhtiaki kyl maastos löyty ku päästii laukkaamaa. Selma oli siitä ihana, että ei tarvinnu koko ajan pelätä, et se säikähtäis jotai ja lähtis käsistä :)

Torstain estetunti Halilla <3 Hali on ihana, reipas ja osaava russponi <3 Tehtii yhteen kulmaa voltti ravissa ja siin voltin aikana oli kaks puomia ja uralla kavaletti. Voltin jälkee jatkettii uraa pitkin ristikolle. Sitten ku se oli tehty pari kertaa trehtii sama laukassa ja ristikko nostettii "ristiokseriks".
Sit mentii tavallista pystyy, jonka alla oli semmosiakavaletin "pidikkeitä". Hali tuli ihanassa laukassa, ja sitten ku se oli jo kerenny ponnistaa se teki jättiloikan ja toine jalkkariki melkee lähti .. Mut tunti meni tosi hyvin :)
Koulutunti Vilillä ja taivuteltii aluks paljon ja sen jälkee tehtii keskihalkasijalta väistöjä ja sen jälkee uralla laukka. Tehtii myös volttikahdeksikkoo. En enää ees muista mitä muuta tehtii :/

Perjantaina aamulla oli leikkitunti ja mentii vaikka mitä kivaa :) Oli kaikkii viestejä ja vesisotaa. Lopuks oltii kepparit vastaa hevoset vesisotaa ja menin shettiksellä nimeltä Moona. Oh God, se poni vaa lähti viemää eikä ollu mitää kontrollia :/ Ja sitte se päätty siihe et tulin suoraa niskoillee alas sieltäja niskat ja selän oikee puoli oli jumissa vajaan viikon.

Leirikisan menin Hältsyllä. Menin Halilla kolmantena (Halilla ratsasti 4 tyttöö) ja poni tuntu oikee kivalta. Toisella esteellä Hali kuitenki juos ohi ja aikaa palo siihe. Mentii tos lujaa, mutta ei tuntunu missää vaiheessa, että se ois lähteny käsistä. Vika este oli okseri. Luulin, et Hali ottaa viel yhen askeleen enne sitä, mut ei ottanukkaa. Myöhästyin hypystä vähä ja lensin kaulalle. Melkee tipuin mut kestin kumminki ;)

Kokonaisuudessaa leiri oli ihan mahtava, kiitos sen ihanan porukan ketkä siel oli <3

2 kommenttia:

  1. Mites se moona? Kuiks monta ratsadtaja tippu?😂

    VastaaPoista

  2. Sinut on haastettu http://ponihaaveita.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista

Kääntäjä