lauantai 10. lokakuuta 2015

Uudet ostokset



On tullu hankittua aika paljon uusia varusteita ja kerron ne nyt ja laitan kuvat melkeen kaikista.

Keijulla on jo tän kesää ollu  Sydneyn estepainotteinen yleissatula, joka sopii sille superhyvin. Se on yhtä mein entistä hevosta varten hankittu.
Satulan alle on myös tommonen karva.








Myös kaks "uutta" huopaaki on tullu käyttöön. Ruskee, jonka merkistä en oo varma. Siinä on semmonen grip-kohta siinä "satulan alla". Tosi kiva ja sopii Keijulle.


 Scapa sportin kirkkaankeltane / neonkeltane ihana huopa, johon oon ihan rakastunu. Se sopii Keijun väriin ja satulaan tosi hyvin.

Huomatkaa yks pöhkö tuol huovan takana ;)



Keijulla on myös uudet suitset, Claridge Housen aachen-malliset.
Aluks nää oli supertiukkoja nää kaikki soljet.
Nyt ne on ihanat, Keijuki toimii näil hyvin.
Näissä on myös pinkit (tietenkin!) tutit, koska noissa kuolaimissa
on tosi pienet kuolainrenkaat, eli ne oon "tarpeelliset".
Molemmat Hööksiltä.
Ohjina on kumiset perusohjat.

 


Sitten on Freejump-jalustimet. Pinkkinä, tietty! Oon ihan rakastunu niihin. Ne pitää jalan paikallaan, "grip"pohjan ansiosta poni voi pukittaa tai tehä iha mitä tahansa muuta ja tuntuu, et jalka ois lukittu jalustimeen.


Miulla ei kestäny jalustin ennen jalassa kunnolla, jos poni teki pukkisarjoja tai vastaavaa (vika on ehkä kuitenkin ratsastajassa) mutta nyt ei oo sen puoleen ollu mitään ongelmaa.








Viimisenä Nortonin suojat, jotka ostin Kuninkuusraveista. Käytän joskus hypätessä, muttta ne ei ole ihan välttämättömät.



Meillä on Keijun kanssa menny ihan mahtavasti. Pääasiassa ollaan menty koko ajan sänkkärillä, päästy jopa hyppäämään pari kertaa! En ois vielä viime talvena uskonut, että voin jo hypätä( tai edes ylipäätään ratsastaa) isolla pellolla, jolla ois tilaa sännätä vähän joka puolelle.
Ollaan menty neljän laukan linjaa ja Keiju meni sitäki ihan mahtavasti.

Menkääs seuraamaan meiän Instagramia @ronjajakeiju, ens postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääntäjä